Table of Contents Table of Contents
Next Page  108 / 114 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 108 / 114 Previous Page
Page Background

טבע הדברים

|

108

אוזו אקסטרא פיין

המשקה הלאומי היווני, טעם אניסי שעם הוספת מים הופך להיות לבן כתוצאה

מכך שיש בו כימיקל שנקרא "אנטול", שנוצר כאשר זרעי האניס מתערבבים עם

אלכוהול, נוטה לקבל

38%-

האלכוהול כשמוסיפים מים, והאוזו הופך להיות מתחת ל

את העננים הלבנים ואת תחושת החלב.

כוהל יווני איכותי אותנטי ומסורתי.

אניס ארומתי המכיל זרעים וצמחי מרפא מזוקקים בהרמוניה.

מבושלים לפי המסורת בכלי נחושת.

ESSENCE

יקב טפרברג סדרת

ענבי שרדונה

100% - 2014

שרדונה

הענבים הגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות לאחר הבציר ונכנסו מיד לסחיטה

עדינה ומהירה, כדי לקבל תירוש ענבים לבן איכותי. תירוש הענבים שנסחט הועבר

למכלי נירוסטה מקוררים.

לאחר כשלושה ימי תסיסה במכל הועבר היין הלבן התוסס לחביות עץ אלון צרפתי

חדשות לסיום התסיסה האלכוהולית ולהתבגרות בחביות. בסיום התסיסה היין

חודשים.

11-

למשך כ

sur lie

התיישן על שמריו בשיטת ה-

יין מורכב ועסיסי אשר מאופיין בצבע זהוב צלול ונקי. עולה ממנו ארומת פרי,

אשכולית והדרים, אננס ופרי טרופי, המשתלבים באיזון נהדר עם ניחוחות עץ רכים

שופעי חמאה ובוטנים. מרקמו רך ועוטף, והוא בעל חמיצות מלטפת ומתיקות פרי

עגלגלה ומענגת.

וילה קייפ פינוטאז'

ענבי פינוטאז'.

100%

יין אדום יבש - עשוי

ליין צבע אדום עמוק, והוא בעל ארומות של שזיפים בשלים, פירות יער וקפה,

טעמים אופייניים לזן זה בעל גוון אדום מרהיב.

היין מתאים לצד ארוחת בשר אדום, על האש או צרובים בגריל.

וילה קייפ שרדונה

ענבי שרדונה.

100%

יין לבן יבש – עשוי

ליין צבע צהוב-זהב, והוא בעל ארומות של לימון, פירות טרופיים אדומים, וניל רך

ונגיעות עץ. היין מתאים לצד ארוחות של בשרים, מעושנים, ומאכלי דגים שונים.

Rosé du Castel

2015

יקב קסטל

הוא בלנד של ענבי מרלו, מלבק וקברנה פרנק, שנבצרו טרם

Rosé du Castel

2015

הבשלתם המלאה.

הצבע הבהיר של היין מעיד על סחיטה מהירה ומגע קצר של התירוש עם הקליפות.

התסיסה ארוכה מאוד בטמפרטורות נמוכות, והתוצאה היא יין מרענן וקליל אך עם

נוכחות מרשימה.

היין מותסס כבלנד בתסיסה קרה ואטית, תוך שימוש במשקעים הטבעיים ובשמרים

והימנעות מחמצון, כדי להעניק ליין גוף ומורכבות יחסית בנוסף לפירותיות הבולטת.

טעימות